JAROSLAV JIRÁŇ - Výroba lodí a plavidel, zámečnictví, kovovýrobaVěry Junkové 503, 530 03 Pardubice, tel.: +420 466 937 009, fax: +420 466 937 008, mob: +420 603 211 814, mail: jaroslav.jiran@tiscali.cz, web: www.jiran.cz

Převozní motorová loď - „ Valtice „ 

Plavidlo je určeno k provozování lodního přívozu v rámci koncesované osobní lodní dopravy v areálu Lednicko-valtického zámeckého parku na toku Zámecké a Staré Dyje. Maximální počet cestujících na plavidle je stanoven na 44 osob a jeden člen posádky plavidla. Plavidlo je poháněno závěsným spalovacím motorem o výkonu do 40 HP. Konstrukce plavidla je navržena s příčným vyztužením dna a boků. Těleso plavidla je ocelové konstrukce a je stavěnou pod dozorem ČS Lloydu. Plavidlo je koncipováno s otevřenou přední a zadní palubou nad kolizními prostory a střední uzavřenou částí se salónem pro cestující. Místo vůdce plavidla je umístěno na levoboku na vyvýšené mezipalubě, ovládání lodi je provedeno pomocí bovdenového vedení, případně hydraulickým dálkovým ovládáním.

Hlavní technické parametry plavidla:

Délka: Lmax = 13,30 m Šířka: Bmax = 3,47 m
Výška boku: H = 0,96 m Největší výtlak: Dmax = 10,5 t
Max. ponor: Tmax = 0,42 m Počet cestujících: 44 + 1
Výkon záv. motoru: max. 40 HP Rychlost plavby:  vmax = 13km/h

Salón plavidla je po obvodu uzavřen okny a dveřmi ze dřeva s výplní z dvojitého bezpečnostního skla tl. 18,5 mm fy. Connex. Okna jsou otevírací svisle dolů se zajištěním v horní poloze. Vytahování do horní polohy je pomocí řemene uchyceného na spodní hraně okna. Manipulaci s okny smí provádět výhradně posádka plavidla. Prostor pro cestující je osazen dřevěnými lavicemi. Obložení přepravního prostoru pro cestující a obsluhu plavidla je provedeno palubkami. Provedení obložení a vybavení prostoru pro cestující je možno realizovat dle požadavku zákazníka nebo provozovatele plavidla. 

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies