JAROSLAV JIRÁŇ - Výroba lodí a plavidel, zámečnictví, kovovýrobaVěry Junkové 503, 530 03 Pardubice, tel.: +420 466 937 009, fax: +420 466 937 008, mob: +420 603 211 814, mail: jaroslav.jiran@tiscali.cz, web: www.jiran.cz

Osobní motorová loď - „ AMOS „ 

Plavidlo je určeno pro osobní přepravu cestujících na uzavřených vodních kanalizovaných plochách ( zóna 4 ).
Plavidlo je poháněno závěsným motorem o výkonu 50 Hp, který současně slouží i jako kormidelní zařízení plavidla. Prostor pro 45 cestujících je uzavřený a obložený palubkami. Po obou stranách přepravního prostoru jsou instalovaná plastová okna s výklopnou horní části umožňující potřebný výhled z plavidla. Vnitřní vybavení ( lavice, stoly, židle ) je dotvářeno dle požadavku provozovatele plavidla. Prostor pro cestující je přístupný i pro invalidní cestující na vozíku.
Plavidlo je vybaveno sociálním zařízením s WC, umyvadlem opět v provedení pro přístup invalidní cestující na vozíku. Vstup do sociálního vybavení je z prostoru pro cestující.
Plavidlo je vybaveno vlastní nádrží pitné vody s vodárnou a sběrnou fekální nádrži s vlastním výdejním čerpadlem pro výdej fekálního odpadu mimo plavidlo.
Přepravní prostory pro cestující a posádku jsou opatřeny isolací pod obložením stěn. Plavidlo není opatřeno vytápěním a je proto určeno pro sezónní provoz.
Těleso plavidla je ocelové konstrukce a je stavěno pod dozorem ČS Lloydu. Výstroj a výzbroj plavidla je dle příslušných předpisů platných v době stavby plavidla a příslušnou plavební oblast.

Hlavní technické parametry plavidla 

Max. délka bez oděrek:  14,00 m Max šířka bez oděrek:  3,29 m 
Max. výška pevného bodu: 2,52 m Max. výška po střechu kormidelny: 3,42 m 
Počet cestujících: 45 + 2    

Kormidelna je umístěna v zadní části plavidla a je vybaveno kompletním vybavením potřebným pro ovládání a bezpečný provoz plavidla. 
Elektrovýzbroj plavidla je provedena 12 V DC rozvodem z akumulátorů, které jsou dobíjeny jednak alternátorem z přívěsného motoru anebo z instalované centrály HONDA. V době stání plavidla v přístavu je plavidlo vybaveno břehovou přípojku na 220 V s nabíječkou palubních baterií. 

    

Provozováno CMS / E-shop (c)2020 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies